Tips För Att Spara Energi & Tid

Idag är det lätt att hitta massor av tips för att spara tid och pengar på en flytt så det är verkligen värt att kolla upp sådan innan du börjar flytta.

Ge dig själv bra med tid för att söka upp olika flyttfirmor och jämföra dom med varandra. Se också till att kolla upp om du måste fixa flyttkartonger eller om det finns flyttfirmor som tillhandahåller det åt dig.

Att anlita proffs är såklart lite dyrare än att göra det själv men dom flesta tycker det är värt det. Det finns dock ett gäng små tips som kan underlätta din flytt helt gratis!

Märk flyttlådorna

Ett väldigt enkelt tips som missar eller inte tänker på. Det är väldigt mycket lättare för dig att packa upp och veta var allting är när du har gjort en ordentlig märkning av dina lådor. Märk dom gärna på både ovansidan och på sidorna för extra tydlighet för alla involverade.

Skydda dina möbler

Det är viktigt att skydda dina möbler så att dom inte får skador under flytten. När du kontaktar olika flyttfirmor, passa på att fråga vad dom brukar göra för att säkerställa att ingenting skadas under resan och vilka försäkringar till flyttfirma – stockholm – välj dom tillhandahåller om det värsta skulle hända.

Skriv listor

Listor är bra för många saker under flytten. Börja med att göra en checklista på alla stora saker som behöver fixas. Som vi redan nämnt ska du jämföra flyttfirmor, märka flyttlådor och skydda dina möbler. Det är också ett väldigt bra tillfälle att inventera sakerna du äger och skriva en lista över dom. Det är något man sällan får möjlighet att göra och det ger dig en väldigt bra översikt över allt du äger som stockholmsflyttfirma.se. Dessutom kan du fundera över om du behöver alla sakerna.

Skruva isär stora saker

Även om du anlitat proffs ska du inte glömma bort att flyttfirmor jobbar på timmar. Se till att underlätta deras arbete så mycket som möjligt så blir det billigare för dig i slutändan. Ett jättebra tips är att du ser till att skruva isär allt som går. Sängens ben kan tas bort, du kanske kan skruva isär någon del av din soffa och köksbordet kanske inte behöver ha alla skivor kvar när du flyttar det. Du kommer spara både tid och plats med detta enkla tips.

Be om flera offerter

Det sista men kanske viktigaste tipset är att be om offerter från alla flyttfirmor du tycker verkar intressanta. Då får du en bra överblick över vad olika företag tar betalt och vad det bör kosta. Se till att hitta en firma som funkar bra för just dig och dina behov!

 

Similar Posts
Det bästa och det sämsta med att vara anställd på webbyrå
Det finns många bra saker med att vara anställd på webbyrå, en av dessa är att det ofta är ett...
Vikten av att din flyttfirma gör ett hembesök
Varje flytt är lika unik som de personer som är involverade i flytten. Även om vissa delar av processen alltid...
Så flyttar du ditt företag på bästa sätt
I företagsvärlden kan det vara en flytt av företaget vara ett svårt beslut att fatta. När du flyttar ditt företag...
Skip to toolbar