Flyttfirmor – saker att göra (och undvika) vid flyttningen 

Nu när du ska börja med en av livets mest påfrestande uppgifter, att flytta till en nytt hem, är det alltid en bra idé att vara väl förberedd. Du vill helst undvika att stöta på några oväntade överraskningar när du packar och transporterar dina kära ägodelar till den nya adressen samt sedan packar upp allt. För att försäkra att din flyttning går så smidigt som möjligt har vi gjort en lista på saker som du bör göra och undvika vid flytt. Häng med i denna korta artikel! 

 

Gör en välgrundad inventering över dina saker 

Det värsta du kan göra när du anlitar en bra flyttfirma göteborg är att ge dem en undermålig beskrivning över hur många föremål de behöver flytta. De flesta flyttfirmorna har nämligen olika storlekar på sina flyttbilar. I värsta fall får de inte plats med alla dina saker i deras bil och då hamnar du verkligen i klistret! Det bästa sättet är att inventera sina saker i förväg och ge flyttfirman en realistisk beskrivning över hur mycket saker du har. Genom att skriva en lista över exakt hur många flyttlådor, möbler och ömtåliga ägodelar du har så säkerställer du att flyttningsprocessen går både snabbt och effektivt. 

Vårt tips: Vissa bra flyttfirmor i göteborg erbjuder extra tilläggstjänster där de bland annat packar dina saker strategiskt i flyttlådor för att maximera platsen. De lindar in alla ömtåliga saker ordentligt med hjälp av bubbelplast och wellpapp, med mer. Detta är en ypperlig tjänst som sparar dig tid och försäkrar att alla ägodelar kommer hela till ditt nya hem.